اکسیژن ساز ، بای پپ ، سی پپ

پالس اکسیمتر انگشتی

پالس اکسیمتر انگشتی

پالس اکسیمتر یکی از تجهیزات پزشکی خانگی پرکاربرد است. که می‌توان از آن برای ارزیابی سطح اشباع اکسیژن (SpO2) و اندازه‌گیری نبض بیمار یا فرد موردنظر استفاده کرد. در گذشته پالس اکسیمتر انگشتی تنها در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و اورژانس مورد استفاده قرار می‌گرفت. امروز برندهای بسیاری پالس اکسیمتر تولید می‌کنند. با بهترین‌ پالس اکسیمتر در منزل  می‌توان اکسیژن موجود در جریان خون بیمار را اندازه‌گیری نمود و علاوه‌بر آن نبض را هم مورد بررسی قرار داد.

پالس اکسیمتر دستگاهی است که معمولاً روی نوک انگشتان قرار می‌گیرد. از پرتوهای نور برای تخمین میزان اشباع اکسیژن خون و تعداد نبض استفاده می‌کند. اشباع اکسیژن اطلاعاتی در مورد میزان حمل اکسیژن در خون می‌دهد. پالس اکسیمتر می‌تواند میزان اکسیژن خون را بدون نیاز به گرفتن نمونه خون تخمین بزند.

پالس اکسیمتر بریسک PO16پالس اکسیمتر
Quick View
پالس اکسیمتر بیوررقیمت پالس اکسیمتر بیورر
Quick View
پالس اکسیمتر چویس مد C26
Quick View
پالس اکسیمتر زنیت مد F02Tخرید پالس اکسیمتر
Quick View
پالس اکسیمتر چویس مد C20خرید پالس اکسیمتر
Quick View
پالس اکسیمتربهترین مارک پالس اکسیمتر
Quick View
پالس اکسیمتر A2pulse oximeter A2
Quick View
(3)

پالس اکسیمتر مدل A2

550/000 تومان
پالس اکسیمترپالس اکسیمتر چویس مد MD300C20
Quick View
پالس اکسیمتر چویس مدپالس اکسیمتر چویس مد
Quick View
پالس اکسیمتر zm 70001
Quick View
تمام شده

انواع پالس اکسیمتر

اکثر پالس اکسیمترها دو یا سه عدد را نشان می‌دهند. مهمترین عدد ، سطح اشباع اکسیژن ، معمولاً مخفف SpO2 است و به صورت درصد ارائه می‌شود. ضربان نبض (مشابه ضربان قلب) به اختصار PR است و گاهی اوقات عدد سوم برای قدرت سیگنال وجود دارد. مقدار اشباع اکسیژن برای اکثر افراد سالم بین 95 تا 100 درصد است. اما گاهی اوقات در افرادی که مشکلات ریوی دارند کمتر است. سطوح اشباع اکسیژن نیز به طور کلی برای افرادی که در ارتفاعات بالاتر زندگی می‌کنند کمی کمتر است.

چگونه افراد می‌توانند از پالس اکسیمتر در خانه استفاده کنند؟

پالس اکسیمتر انگشتی متناسب با شرایط خانگی طراحی شده. بنابراین این محصول پزشکی نیاز به اتصالات مانیتورینگ و تجهیزات پیشرفته بیمارستانی ندارد. دامنه کاربردهای این محصول محدودتر است و از آن تنها می‌توان برای ارزیابی سطح اکسیژن محلول در خون و گرفتن نبض بیمار استفاده کرد.

درصورتی که بیمار در منزل بستری باشد استفاده از این کالای پزشکی مسلما ضرورت پیدا می‌کند. بخصوص اگر بیمار در وضعیتی باشد که مرتبا دچار نوسان اکسیژن خون و ضربان قلب می‌شود. این محصول را همراهان بیمار یا پرستار بیماری بستری در منزل می‌توانند استفاده کنند و بوسیله آن سطح اکسیژن خون و ضربان قلب را بسنجند.

قیمت پالس اکسیمتر

تمامی پالس اکسیمتر‌ها عملکردی مشابه دارند و تفاوتشان تنها در نوع بیمارستانی و خانگیست که در قیمت آن تاثیرگذار است. انواع بیمارستانی این محصول قابلیت اتصال مانیتورینگ دارد و در موارد بیشتری کاربرد پیدا می‌کند. پالس اکسیمتر نوری را به انگشت دست و پا یا لاله گوش می‌تاباند و سپس با انعکاس همان نور، سنسور نوری سطح بازتابش از سمت دیگر را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. سپس دستگاه با بهرگیری از روابط فیزیکی تعریف شده در آن و معادلات ریاضی، سطح اکسیژن محلول در خون و ضربان قلب را سنجیده و روی مانیتور کوچک دستگاه نمایش می‌دهد.

در چه مواردی از پالس اکسیمتر استفاده می‌کنند؟

زمانی که وضعیت و شرایط بیماری سبب شود که سطح اکسیژن خون تحت تاثیر قرار بگیرد چه در موارد بستری درمنزل و چه در بیمارستان از پالس اکسیمتر برای ارزیابی اوضاع اکسیژن خون استفاده می‌کنند. البته این محصول امروز توسط متخصصین ریه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. مثلا در مواردی که بیمار مشکوک به آپنه خواب (قطع تنفس برای چند لحظه در خواب) باشد، متخصص ریه استفاده از پالس اکسیمتر را به مدت یک شب هنگام خواب برای بیمار تجویز خواهد کرد.

این محصول علاوه‌بر موثر بودن در تشخیص آپنه خواب برای بررسی تاثیر ونتیلاتور و اکسیژن درمانی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. و نشان می‌دهد که وضعیت بیمار پس از اتصال به دستگاه ونتیلاتور بهبود یافته یا خیر و اینکه تاثیر دستگاه کمک تنفسی در بهبود اوضاع اکسیژن خون به چه میزان بوده است.

خرید پالس اکسیمتر

مزیت‌هایی که در خرید پالس اکسیمتر خواهید داشت:

  • بررسی و کنترل سطح اشباع اکسیژن در بیمارانی که در حالت بیهوشی حین عمل جراحی یا غیر جراحی هستند.
  • بررسی عوارض و تاثیرات دارو درمانی بر میزان اکسیژن خون بیمار.
  • بررسی تاثیر دریافت داروهای تنفسی جدید بر ریه.
  • ارزیابی سطح اکسیژن خون و اینکه آیا بیمار نیاز به دستگاه ونیتلاتور دارد یا خیر.
  • بررسی شرایط بیمار پس از حمله قلبی یا در مواردی که مشکوک به حمله قلبی مجدد هستند و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری‌اند.
  • اطلاع پیدا کردن از کاهش سطح اکسیژن خون در بیماران بستری بخصوص نوزادان.
چگونه متوجه سطح غیرطبیعی اکسیژن خون شویم؟
  • در صورتی که تپش قلب گرفتید یا ضربان قلب به صورت ناگهانی افزایش پیدا کرد.
  • در صورت احساس سردرد.
  • احساس گیجی و حالت تهوع.
  • احساس درد در قفسه سینه و سخت شدن تنفس.
  • احساس تنگی نفس.
لیست علاقه مندی ها 0