اکسیژن ساز ، بای پپ ، سی پپ

ساکشن خانگی

ساکشن خانگی

دستگاه ساکشن بیمار در منزل یکی از تجهیزات پزشکی است که جهت نگهداری بیمار در منزل بسیار کاربردی است. معمولا بیمارانی که با مشکل ریوی روبرو هستند از این دستگاه استفاده می‌کنند. وظیفه دستگاه ساکشن خانگی مکش مخاط ، خلط و سایر ترشحات بیمار است. جمع شدن این خلط در مجرای تنفسی یا ریه بیمار بسیار دردناک و پر مخاطره است. بنابراین به یک دستگاه کمکی برای خالی شدن آن نیاز است. ساکشن خانگی یک عدد شیشه بر روی خود است که جهت جمع آوری مواد ساکشن شده به آن نیاز است.

دستگاه ساکشن خلط ریه

دستگاه ساکشن خلط ریه یکی از کاربردی‌ترین و گاهاً حیاتی‌ترین تجهیزات پزشکی خانگی و بیمارستانی بشمار می‌رود. این محصول معمولاً زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که بیمار قادر به خارج کردن خلط و مایعات از ریه خود نباشد و یا اینکه خلط در ریه‌اش تجمع کرده باشد. دستگاه ساکشن خلط ریه می‌تواند در موارد پزشکی دیگر نیز مورد استفاده قرار بگیرد و انواع متفاوتی دارد.

ساکشن پرتابل

ساکشن پرتابل یکی از بهترین و جدیدترین انواع دستگاه‌های ساکشن بشمار می‌رود. استفاده از دستگاه‌های ساکشن برقی بزرگ و بیمارستانی در مواردی اصلاً ممکن نیست و همین سبب کاهش سطح کیفیت درمان می‌شود. ساکشن پرتابل این امکان را فراهم می‌کند که در هر مکانی بتوانیم برای خارج کردن خلط و ترشحات از بدن بیمار بموقع وارد عمل شویم. ساکشن پرتابل قابل حمل است و معمولاً وزن خیلی کمی دارد به همین دلیل می‌تواند در بیمارستان، آمبولانس، خانه مورد استفاده قرار بگیرد.

دستگاه ساکشن خانگی ارزان

استفاده از تجهیزات پزشکی در منزل امروز به یکی از روش‌های رایج جهت بهبود شرایط بیماران بستری تبدیل شده است. بیمارانی که نیاز به ساکشن ترشحات، خلط و خون آبه پس از جراحی دارند حتماً باید برای مراقبت بهتر از آن‌ها دستگاه ساکشن تهیه کنید. اگر بدنبال دستگاه ساکشن خانگی ارزان اما با کیفیت هستید پیدا کردن چنین محصولی چندان دشوار نیست. با مشاهده محصولاتی که آزطب در قالب ساکشن خانگی عرضه کرده است براحتی می‌توانید محصول ایده‌آل را بیابید.

قیمت دستگاه ساکشن خانگی

قیمت دستگاه ساکشن خانگی ثابت نیست. فاکتورهای متفاوتی بر قیمت دستگاه ساکشن تاثیرگذار هستند. از جمله دلایل تفاوت قیمت بین محصولات ساکشن می‌توان به ظرفیت مخزن، تک شیشه یا دو شیشه بودن دستگاه، نوع موتور، قدرت موتور، برند محصول، مدل محصول، بیمارستانی یا خانگی بودن آن و قابلیت شارژ آن اشاره کرد.

نحوه کار با دستگاه ساکشن بیمارستان

نحوه کار با دستگاه ساکشن بیمارستان به اینصورت است که ابتدا باید دفترچه راهنمای محصول را به درستی مطالعه و درک نمایید. دستگاه ساکشن بیمارستانی برحسب نوع، مدل و برند می‌توانند قابلیت‌ها و کارکردهای متفاوتی داشته باشند بنابراین ضروریست که دفترچه رسمی محصول را مطالعه کنید.

موارد زیر را هنگام راه‌اندازی و استفاده محصول مدنظر قرار دهید:

  • منبع تغذیه دستگاه را چک کنید و از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید.
  • مخزن دستگاه را چک کنید.
  • لوله اتصال آسپیراتور به مخزن یا شیشه را بررسی کنید.
  • کاتتر ساکشن و دیگر لوازم جانبی محصول را چک کنید.
  • جامد کننده‌های کنترل نشت.

همه موارد را بررسی کنید اگر قطعات سلامت هستند:

  • آسپیراتور را به برق متصل کرده و اگر شارژی است حتماً از قبل آن را شارژ کنید.
  • مخزن جمع آوری ترشحات را به لوله دستگاه متصل کنید. درب مخزن را ببندید.
  • در پوش آب ریزش را روی درب آبریز بگذارید. شلنگ اتصال را به درگاه خلاء قوطی و آسپیراتور متصل کنید. لوله استریل بیمار را نیز به مخزن متصل کنید.
  • دکمه پاور را فشار دهید تا ترشحات به داخل مخزن منتقل شوند. یادتان باشد عملکرد دستگاه را مرتباً چک کنید.

بهترین دستگاه ساکشن خانگی

ساکشن‌های خانگی در دو مدل متفاوت ساکشن دستی و ساکشن برقی تولید و عرضه می‌شوند. با وجود این به افرادی که در منزل از بیمار بستری مراقبت می‌کنند و احتیاج به خرید دستگاه ساکشن خانگی دارند توصیه می‌شود دستگاه ساکشن برقی خریداری کنند. بهترین دستگاه ساکشن خانگی محصولی است که باکیفیت و بادوام باشد و ضمناً کارکرد آن راحت باشد. از جمله بهترین دستگاه ساکشن خانگی که در فروشگاه تجهیزات پزشکی آزطب نیز عرضه می‌شوند می‌توان به ساکشن رومیزی زنیت مد و ساکشن تک شیشه‌ HSP اشاره کرد.

طرز کار با ساکشن خانگی

در مواردی پیش می‌آید که بیمار پس از مرخص شدن از بیمارستان و بستری شدن در منزل، همچنان نیاز به استفاده از دستگاه ساکشن دارد. در چنین شرایطی لازم است طرز کار با ساکشن خانگی را یاد بگیرید. پیش از متصل کردن کانتر به ساکشن، فشار منفی را چک نید و به پایین‌ترین حد ممکن برسانید. بیمار را در حالت عمودی نگهدارید، کانتر را وارد مجرای تنفسی کنید، برای انجام اینکار عجله نکنید. زمانی که کانتر را خارج می‌کنید از فشار منفی نیز استفاده کنید.

دستگاه ساکشن بیمار

دستگاه ساکشن بیمار محصولی پزشکی است که جهت خارج کردن ترشحات خونی و مایعات جمع شده در ریه همچون خلط مورد استفاده قرار می‌گیرد. ممکن است از دستگاه ساکشن برای خشک نگهداشتن محل جراحی نیز استفاده کنند. ساکشن‌های بیمارستانی و خانگی متفاوت هستند و به دو صورت برقی و دستی در پاکسازی محل جراحی و مجرای تنفسی از مایعات، خلط و خون کمک کننده خواهند بود.

لیست علاقه مندی ها 0