اکسیژن ساز ، بای پپ ، سی پپ

تخت جراحی

تخت جراحی

تخت جراحی از جمله تجهیزات اصلی و ضروری‌ است که باید حتماً در بخش جراحی بیمارستان‌ها وجود داشته باشد. تخت‌های جراحی همانطور که از نامشان پیداست برای موارد جراحی بکار گرفته می‌شوند. امروز با پیشرفت تکنولوژی ساخت تجهیزات پزشکی و تخصصی شدن اعمال جراحی، نمونه‌های متفاوتی از تخت‌های جراحی تولید می‌شود.

تخت جراحی چیست و چه کاربردی دارد؟

خوب است بدانید که کیفیت و کارکرد تخت جراحی در افزایش سطح موفقیت جراحی‌ها تاثیری بسزا دارد و بیمار پیش از شروع جراحی لازم است، روی بستری مناسب قرار بگیرد. ویژگی‌های تخت‌های جراحی متمایز از دیگر تخت‌های طبی و بستری است. این محصول به جهت کاربرد زیادی که دارد در مراکز درمانی همچون کلینیک‌ها، مراکز جراحی و بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تخت جراحی AMISCO
Quick View
تخت جراحی Schmitzبهترین تخت جراحی
Quick View
تخت جراحی ASCO
Quick View
Quick View

انواع تخت جراحی

انواع تخت جراحی

همانطور که اشاره کردیم در زمینه‌های متفاوتی از تخت‌های جراحی استفاده می‌کنند، بنابراین طبیعیست که این محصول چند نوع متفاوت داشته باشد. بصورت کلی می‌توان انواع تخت جراحی را به سه دسته عمومی، ارتوپدی و رادیولونست طبقه بندی کرد. تخت‌های جراحی عمومی به مراتب از انواع دیگر کاربردی‌تر است و در حوزه‌های جراحی مختلف مثل قلب و عروق، جراحی پلاستیک، زنان، اطفال و جراحی مجرای ادراری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت تخت جراحی

قیمت تخت جراحی با توجه به اینکه محصولی پرمصرف و پرطرفدار است و انواع گوناگونی دارد، متغیر است. طبق کاربردها و ویژگی‌هایی که یک تخت جراحی دارد قیمت آن نیز متفاوت خواهد بود. ضمناً موارد دیگری همچون مدل تخت جراحی، جنس بدنه، مقاومت کالا، برند، قابلیت‌ها و تکنولوژی‌هایی که در آن بکاربرده شده، نیز در تعیین قیمت آن تاثیرگذار خواهد بود.

خرید تخت جراحی

برای خرید تخت جراحی نخست لازم است، نیاز محیط جراحی و کاربردهایی که از محصول انتظار دارید را مدنظر قرار دهید. بعنوان مثال تخت جراحی عمومی متناسب با اعمال جراحی که در بخش ارتوپدی انجام می‌گیرد نیست. دیگر فاکتورهایی که باید مورد بررسی قرار بگیرند، محدودیت وزنی تخت، محدوده تنظیم ارتفاع محصول، نحوه تنظیم تخت، لوازم جانبی، محدودیت محصول در حمل بیمار و قابلیت تنظیم در موارد جراحی متفاوت است.

تخت اتاق عمل

تخت اتاق عمل یکی از پرمصرف‌ترین انواع تخت بیمارستانی بشمار می‌رود. این محصول باید در کمترین مقدار ممکن حداقل 18 درجه در شیب جانبی، 25 درجه در وضعیت ترندلنبرگ (خوابیدن به پشت) و 25 درجه در وضعیت عکس ترندلنبرگ آزادی داشته باشد. دارای شکن پشتی باشد، شکن پایینی داشته باشد، ریل جانبی داشته باشد و … . این‌ها تنها مواردی از ویژگی‌هایی است که یک تخت اتاق عمل دارد و براساس نوع مصرف این فاکتورهای انتخاب محصول تغییر می‌کند.

تخت جراحی ارتوپدی

تخت جراحی ارتوپدی یکی از انعطاف‌پذیرترین انواع تخت جراحی بشمار می‌رود. این محصول امکانات و قابلیت‌هایی همچون رکاب، نگهدارنده پا، تخت بازویی، کنترل دستی و پایی، بریس شانه، شکن در سه قسمت و تنظیم شیب دارد. این محصول بیمارستانی از مقاومت بالایی برخوردار است در برخی از مدل‌ها قدرت تحمل تا 450 کیلوگرم را نیز دارد. یکی از ویژگی‌های خاص تخت‌های ارتوپدی این است که اشعه ایکس را از خود عبور می‌دهند.

تخت جراحی زنان

تخت جراحی زنان محصولی کاربردی و اختصاصی در میان تجهیزات پزشکی است که مخصوص انجام جراحی‌های حوزه زنان طراحی و تولید می‌شود. عمدتاً این محصول در بیمارستان‌ها و بخش زنان مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیشتر برای انجام عمل‌های واژینال کاربرد دارد. این تخت را بصورت طراحی می‌کنند که قابلیت شکن و حالت گرفتن در پوزیشن‌های مختلف را داشته باشد.

تخت جراحی سرپایی

تخت جراحی سرپایی مطابق با استانداردهای لحاظ شده در عمل‌‌های جراحی سرپایی طراحی و تولید می‌شود. این محصول مناسب برای موارد جراحی است که بیمار شرایط عمومی مناسبی برای انجام جراحی سرپایی یا فاقد بیهوشی کامل را دارد. انواع تخت جراحی سرپایی در حوزه‌های پزشکی و جراحی متفاوت همچون جراحی آب مروارید، اسکلروتراپی یا ترمیم عروق، جراحی تعویض مفصل ران و زانو، لوزه برداری، سپتوپلاستی، وازکتومی، میومکتومی و کوله سیستکتومی لاپاراسکوپی کاربرد دارند.

تخت جراحی مکانیکی

تخت جراحی مکانیکی یکی از اولین نمونه‌های تخت‌های جراحی بشمار می‌رود. این محصول می‌تواند مانند دیگر انواع تخت‌های عمل قابلیت‌های منحصربفرد خود را داشته باشد. تفاوت عمده‌ای که تخت جراحی مکانیکی با سایر تخت‌های بیمارستانی و جراحی دارد، نحوه کنترل و تنظیم آن است. برای تنظیم این تخت در پوزیشن‌ها و شیب‌های متفاوت کاربر از اهرم‌های دستی استفاده می‌کند.

تخت جراحی دامپزشکی

تخت جراحی دامپزشکی محصول کاربردی و پرمصرف در کلینیک‌ها و مطب‌های پزشکی است. این کالا با توجه به برند و مدلش ویژگی‌های خاصی دارد. از جمله‌های شاخصه‌های یک تخت جراحی دامپزشکی خوب می‌توان به تحمل تا حدود 300 کیلوگرم، چنگک، پایه سرم، قابلیت نصب LCD، قابلیت نصب سیفتی باکس، بدنه استیل و قابلیت ضدعفونی کردن آن اشاره کرد.

مشخصات فنی تخت جراحی

انواع تخت‌ جراحی به لحاظ طراحی، کاربرد و قابلیت‌هایی که دارند، از یک دیگر تمیز داده می‌شوند. اما مشخصات فنی تخت جراحی در انواع متفاوت تقریباً یکسان است و لازم این مشخصات را داشته باشند:

ایستایی کامل، قابلیت تنظیم ارتفاع، اسنفجی بودن رویه تخت، قابلیت شستشو و استریل کردن رویه، ضد اشتعال بودن رویه تخت، استاندارد طول و عرض و دسترسی راحت به محل تحت جراحی، قابلیت نصب لوازم جانبی، برخورداری از ترمز برای تثبیت شدن روی سطح مرطوب، قابلیت تغییر پوزیشن و شیب.

تخت جراحی بیمارستانی

تخت جراحی بیمارستانی بستری استاندارد و مناسب برای انجام عمل‌های جراحی است. این محصول قابلیت ثابت نگه داشتن بدن بیمار حین جراحی را دارد. در نمونه‌های پیشرفته آن محصول بصورتی طراحی شده که بتوان به بدن بیمار پوزیشن‌های متفاوتی داد و روند جراحی را تسهیل نمود. تخت‌های جراحی به لحاظ کارکرد و تنظیم به دو صورت الکتریکی و مکانیکی تولید می‌شوند و دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند.

تخت برقی

تخت برقی یکی از دو نوع تخت جراحی بیمارستانی است و همانطور که اشاره کردیم نمونه دیگر بصورت مکانیکی قابلیت تنظیم و استفاده دارد. تخت برقی یا الکتریکی، دارای چند الکتروموتور است، که با استفاده از آن‌ها کاربر می‌تواند وضعیت تخت را تنظیم کند. عموماً تخت‌های برقی دارای ریموت هستند و به لحاظ راحتی در تنظیم نسبت به نوع مکانیکی محبوب‌تر هستند.

تخت برقی جراحی

تخت برقی جراحی یکی از پرفروش‌ترین و پرمصرف‌ترین تجهیزات پزشکی است که در حوزه‌های مختلف جراحی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول با توجه به نیاز محیط جراحی کاربردها و قابلیت‌های بیشتری نسبت به تخت‌ جراحی مکانیکی دارد. برای تنظیم و کنترل این محصول تنها از کلیدها و ریموت‌های تعبیه شده روی آن استفاده می‌کنند و نیاز به استفاده از اهرم‌های مکانیکی نیست.

تخت C-ARM

تخت C-ARM  محصولی کاربردی و تخصصی است که در مراکز تشخیص و رادیوگرافی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تخت یکی از پیشرفته‌ترین و مهم‌ترین تجهیزات پزشکی بشمار می‌رود. با استفاده از این تخت و اشعه ایکس ساطع شده از دستگاه C-ARM از بدن بیمار تصویربرداری می‌شود. این تخت قابلیت تنظیم زاویه دارد و رویه‌ای ضد اشعه X دارد.

لیست علاقه مندی ها 0